niedziela, 8 stycznia 2017

Types of cakes → A few simple truths that guard against you before .... → cake semi-friable another way ->Rodzaje ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed ….→ Ciasto półkruche innym sposobem.

 
 
 
 
 
 
 
 
E: Types of cakes → A few simple truths that guard against you before .... → cake semi-friable another way

Cake semi-friable


In one of the previous posts I told you about the batter crispy and semi-friable and Types of cakes → A few simple truths that guard against you before ....

 ← Click to read.
Today we tell you about another
 method of execution cake semi-friable...



Another method of implementing the cake semi-friable.

Cake semi-friable to do in the vessel. Then pounded fat rough stone bowl. Stirring continuously added thereto

the beaten eggs and sugar, milk, flavoring substances,
 is poured into the little flour thoroughly mixed
with the baking powder. When the dough becomes very dense, move them to the pastry board,
 add the remaining flour.
 
 
 
 

P: Rodzaje ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed …. → Ciasto półkruche innym sposobem
 
 
Ciasto półkruche
 
W jednym z poprzednich postów opowiedziałam
Ci o cieście kruchym i półkruchym  oraz Rodzaje ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed …. ← kliknij aby przeczytać.
Dzisiaj opowiem Ci o innej metodzie wykonania ciasta półkruchego.

Inna metoda wykonania ciasta półkruchego.
Ciasto półkruche można robić w naczyniu. Uciera się wówczas tłuszcz w kamiennej chropowatej misie. Stale mieszając dodaje się do niego utarte jaja z cukrem, mleko, substancje aromatyczne, wsypuje po odrobinie mąki starannie wymieszanej z proszkiem do pieczenia.
Gdy ciasto stanie się bardzo gęste, należy przenieść
 je na stolnicę, dodać resztę mąki.
 
 
 

 

 
 
 
Temperature
E: Knead the dough quickly and place for 30 minutes
 in the refrigerator to tensed.
 
 
 

Temperatura
P: Ciasto należy szybko zagnieść i włożyć na 30 minut
do lodówki, aby stężało.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rolling
E: After cooling, the dough rolling uniformly
from the center in all directions and forms.
 
 
 
 
 
 

Wałowanie
P: Po ochłodzeniu ciasto wałuje się równomiernie
od środka we wszystkich kierunkach i formuje.
 
 
 
 
 
 
 
 
Transfer the dough
E: Cookies small cut the molds and transferred to a steel spatula, and the cake - the shaft.
 
 
 
 
 
 
 
 
Przenoszenie ciasta
P: Ciastka drobne wycina się foremkami i przenosi
na blachy łopatką, natomiast ciasto - na wałku.
 
 
 


Plate
E: Sheet in half a pastry and cakes is not lubricated
with grease but dusts the flour.
 
 
 
 
 

Blacha
P: Blachy pod półkruche ciasto jak i ciastka nie smaruje się tłuszczem lecz oprósza się mąką.
 
 
 
 
 
 
 
 
Baking
E: Cake half-baked brittle in medium hot oven at 180-200 ° C. Cakes baked at a lower temperature is a little overgrown. Cakes baked in 30 minutes and the cakes
 for 10-15 minutes.

The dough half brittle can be used as well as short pastry but also serves on the soles cakes and mazurkas.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pieczenie
P: Ciasto półkruche piecze się w średnio gorącym piekarniku w temperaturze 180-200°C. Ciasta pieczone w niższej temperaturze są mało wyrośnięte. Placki piecze się 30 minut a ciastka 10-15 minut.
Ciasto półkruche można używać tak samo jak ciasto kruche ale też służy na spody do tortów i mazurków.
 
 
 
 
 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz