E: Types
of cakes → A few simple truths that guard against you before .... →
cake semi-friable another way
Cake semi-friable
In one of the previous posts I told you about the batter crispy and semi-friable and Types of cakes → A few simple truths that guard against you before ....
← Click to read.
Today we tell you about another
method of execution cake semi-friable...
Another method of implementing the cake semi-friable.
Cake semi-friable to do in the vessel. Then pounded fat rough stone bowl. Stirring continuously added thereto
the beaten eggs and sugar, milk, flavoring substances,
is poured into the little flour thoroughly mixed
with the baking powder. When the dough becomes very dense, move them to the pastry board,
add the remaining flour.
P: Rodzaje
ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed …. →
Ciasto półkruche innym sposobem
Ciasto
półkruche
W
jednym z poprzednich postów opowiedziałam
Ci o cieście kruchym i półkruchym oraz Rodzaje ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed …. ← kliknij aby przeczytać.
Dzisiaj opowiem Ci o innej metodzie wykonania ciasta półkruchego.
Ci o cieście kruchym i półkruchym oraz Rodzaje ciast → Kilka prostych prawd, które ustrzegą Cię przed …. ← kliknij aby przeczytać.
Dzisiaj opowiem Ci o innej metodzie wykonania ciasta półkruchego.
Inna
metoda wykonania ciasta półkruchego.
Ciasto
półkruche można robić w naczyniu. Uciera się wówczas tłuszcz w
kamiennej chropowatej misie. Stale mieszając dodaje się do niego
utarte jaja z cukrem, mleko, substancje aromatyczne, wsypuje po
odrobinie mąki starannie wymieszanej z proszkiem do pieczenia.
Gdy
ciasto stanie się bardzo gęste, należy przenieść
je na stolnicę, dodać resztę mąki.
je na stolnicę, dodać resztę mąki.
Temperature
E: Knead the dough quickly and place for 30 minutes
E: Knead the dough quickly and place for 30 minutes
in the refrigerator to
tensed.
Temperatura
P: Ciasto
należy szybko zagnieść i włożyć na 30 minut
do lodówki, aby
stężało.
Rolling
E: After cooling, the dough rolling uniformly
E: After cooling, the dough rolling uniformly
from the center in all
directions and forms.
Wałowanie
P: Po
ochłodzeniu ciasto wałuje się równomiernie
od środka we
wszystkich kierunkach i formuje.
Transfer
the dough
E: Cookies small cut the molds and transferred to a steel spatula, and the cake - the shaft.
E: Cookies small cut the molds and transferred to a steel spatula, and the cake - the shaft.
Przenoszenie
ciasta
P: Ciastka
drobne wycina się foremkami i przenosi
na blachy łopatką,
natomiast ciasto - na wałku.
Plate
E: Sheet in half a pastry and cakes is not lubricated
E: Sheet in half a pastry and cakes is not lubricated
with grease but dusts
the flour.
Blacha
P: Blachy
pod półkruche ciasto jak i ciastka nie smaruje się tłuszczem lecz
oprósza się mąką.
Baking
E: Cake half-baked brittle in medium hot oven at 180-200 ° C. Cakes baked at a lower temperature is a little overgrown. Cakes baked in 30 minutes and the cakes
E: Cake half-baked brittle in medium hot oven at 180-200 ° C. Cakes baked at a lower temperature is a little overgrown. Cakes baked in 30 minutes and the cakes
for 10-15 minutes.
The dough half brittle can be used as well as short pastry but also serves on the soles cakes and mazurkas.
Pieczenie
P: Ciasto
półkruche piecze się w średnio gorącym piekarniku w temperaturze
180-200°C. Ciasta pieczone w niższej
temperaturze są mało wyrośnięte. Placki piecze się 30 minut a
ciastka 10-15 minut.
Ciasto
półkruche można używać tak samo jak ciasto kruche ale też służy
na spody do tortów i mazurków.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz