czwartek, 9 czerwca 2016

,, Chickens in French. '' -> Recipe 1893 -> ,,Kurczęta po francuzku.'' -> Przepis z 1893 roku.






E:,, Chickens in French. ''
Recipe 1893.
,, Clean greasy chicken as needed, cut in half or into...

four parts, subtract the head and legs, knock hard as chops, remove the larger shattered bones and salt; after breaking sprinkle them with olive oil and lemon, and so leave a few hours to crumbled; then dip in broken eggs, biscuit spill well and fry in butter on both sides. These chickens can be on a platter to surround peas crushed or sprinkle with parsley dry fried in butter or sauce which fail. ''





,,Kurczęta po francuzku.''

Przepis z 1893 roku.

,,Oprawić tłustych kurcząt ile potrzeba, porozkraiwać na połowy, lub na cztery części, odjąć główki i nóżki, wybić mocno, jak na kotlety, wyjąć większe zgruchotane kości
i osolić; po wybiciu skropić je oliwą i cytryną i tak zostawić na parę godzin aby skruszały; potem maczać
w rozbitych jajach, osypać dobrze sucharkiem i smażyć
w maśle na obie strony. Takie kurczęta można na półmisku otoczyć groszkiem tuszonym albo posypać pietruszką na sucho w maśle usmażoną lub oblać jakim sosem.''





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz